نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1405/07/30 - 13:08
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی چالش‌های تشخیص و درمان مدیاستینیت در جلسه CPC بیمارستان بهارلو

جلسه بحث و بررسی مورد بالینی (CPC) با موضوع مدیاستینیت، با ارائه یک کیس بالینی و مشارکت اساتید گروه‌های تخصصی قلب، داخلی، جراحی توراکس، گوارش و عفونی، در بیمارستان بهارلو برگزار شد؛ نشستی علمی که بر اهمیت تبادل دیدگاه‌های تخصصی و رویکرد بین‌رشته‌ای در مدیریت موارد پیچیده بالینی تأکید داشت.

IMG_6152

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵، جلسه بحث و بررسی مورد بالینی (CPC) با موضوع مدیاستینیت (Mediastinitis)، به همت معاونت آموزشی بیمارستان و با حضور اعضای هیئت علمی و فراگیران برگزار شد.

در این جلسه، دکتر مریم بهادرزاده، فوق تخصص ریه بالغین، به معرفی و ارائه کیس بالینی پرداخت. در ادامه، اساتید گروه‌های تخصصی قلب، داخلی، جراحی توراکس، گوارش و عفونی با مشارکت فعال، ابعاد مختلف مورد مطرح‌شده را از منظر تشخیصی و درمانی بررسی کردند و به بحث درباره چالش‌های بالینی و ملاحظات مرتبط با مدیریت بیمار پرداختند.

تبادل نظر میان متخصصان رشته‌های مختلف، فرصتی برای بررسی جامع‌تر کیس و بهره‌گیری از دیدگاه‌ها و تجربیات تخصصی فراهم کرد. این رویکرد بین‌رشته‌ای، به‌ویژه در مواجهه با موارد پیچیده بالینی، می‌تواند به تقویت تصمیم‌گیری بالینی و هماهنگی در مسیر تشخیص و درمان کمک کند.

برگزاری این جلسه در چارچوب برنامه‌های آموزشی بیمارستان بهارلو، زمینه‌ای برای انتقال تجربه، تعمیق دانش تخصصی و ارتقای مهارت‌های استدلال بالینی فراگیران فراهم آورد و بر اهمیت آموزش مبتنی بر مورد و گفت‌وگوی علمی میان گروه‌های تخصصی تأکید کرد.

  • کد خبر : 335613
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

تصاویر

IMG_6143 IMG_6148 (1) IMG_6144 IMG_6145 IMG_6146 IMG_6148 IMG_6149 IMG_6151 IMG_6160 (1) IMG_6159 IMG_6160 IMG_6161 (1) IMG_6157 (1) IMG_6161 IMG_6157 IMG_6158

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه