نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/08/04 - 08:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری مسابقه آشپزی پخت غذای سالم در بیمارستان بهارلو به مناسبت هفته سلامت بانوان

هم‌زمان با هفته سلامت بانوان ۱۴۰۴، مسابقه آشپزی با موضوع «پخت غذای سالم» روز شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ با حضور دکتر مسعود رفعتی مدیر بیمارستان، مریم رضایی مدیر پرستاری، سید حمید رضا موسوی رئیس امور اداری و جمعی از کارکنان این مرکز در سالن غذاخوری بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان بهارلو، ️این برنامه به‌همت واحد آموزش به بیمار و با همکاری واحد فرهنگی بیمارستان با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم، ارتقای سطح آگاهی کارکنان نسبت به اهمیت سلامت تغذیه‌ای و تقویت روحیه نشاط و همدلی در محیط کار برگزار شد. در این مسابقه، تعدادی از همکاران از بخش‌ها و واحدهای مختلف بیمارستان، با پخت غذاهای متنوع ایرانی و سالم به رقابت پرداختند. هیئت داوران مسابقه نیز با توجه به چهار معیار اصلی امتیازدهی شامل:

 طعم و مزه مناسب، تزیین زیبا و خلاقانه، استفاده از مواد اولیه ارگانیک و مغذی، و ثبت عکس یا فیلم از مراحل پخت، به ارزیابی آثار شرکت‌کنندگان پرداختند. 

در پایان، برگزیدگان این رقابت جذاب معرفی و جوایزی به رسم یادبود از سوی مدیریت بیمارستان و مسئولان واحد فرهنگی به آنان اهدا شد. گفتنی است برگزاری چنین برنامه‌هایی، بخشی از سیاست‌های فرهنگی و آموزشی بیمارستان بهارلو در راستای ارتقای سلامت کارکنان، تقویت روحیه کار گروهی و ایجاد فضای شاد و پویا در محیط درمانی است.
 
  • کد خبر : 308134
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه