نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/12/13 - 13:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری پنجمین جلسه کمیته مدیریت بحران بیمارستان بهارلو

پنجمین جلسه کمیته مدیریت بحران بیمارستان بهارلو در دوران جنگ تحملی آمریکایی-صهیونی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز چهارشنبه 13 اسفند 1404 پنجمین جلسه کمیته مدیریت بحران بیمارستان بهارلو با حضور علیرضا تکلو مدیر بیمارستان و سایر اعضای اصلی این کمیته برگزار شد.

در این جلسه که از ابتدای جنگ به صورت روزانه برگزار می شود علیرضا تکلو مدیر بیمارستان ضمن قدردانی از زحمات تمام همکاران بیمارستان در تمام واحدهای مختلف گفت: بیمارستان بهارلو مهد همدلی و همراهی است و همکاران در این ایام نشان دادند که همراه، همدل و دست در دست هم به ارائه بهترین خدمات به مراجعه کنندگان پرداختند و سنگر خدمت را حفظ کردند.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که این جنگ با پیروزی برای ملت بزرگ ایران رقم بخورد و سربلندتر از همیشه کنار هم برای آبادی کشور عزیزمان تلاش کنیم.

در این کمیته گزارشهای روزانه از وضعیت بیمارستان از قبیل مراجعه کنندگان، تجهیزات پزشکی، مواد غذایی، رفت و آمد، منابع انرژی، اقدامات اصلاحی و فرایندی در خصوص بحرانهای احتمالی ارائه شد.

 

  • کد خبر : 317635
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه