نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/07/22 - 14:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اهدای دستگاه دیالیز توسط حامی نیکوکار به بیمارستان بهارلو

یک دستگاه پیشرفته دیالیز توسط خیر نیکوکار به بیمارستان بهارلو اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مهرماه ۱۴۰۴ دکتر رزیتا ارباب، از حامیان نیکوکار حوزه سلامت، با اهدای یک دستگاه پیشرفته دیالیز به ارزش ۱۶ میلیارد و ۵ میلیون ریال، گامی مؤثر در ارتقای خدمات درمانی بیماران کلیوی این مرکز برداشت.

 این اقدام خیرخواهانه موجب افزایش ظرفیت درمانی بخش دیالیز و بهبود کیفیت خدمات ارائه‌شده به بیماران نیازمند شده است.

شایان ذکر است این نیکوکار گران‌قدر در سال گذشته نیز با اهدای چهار دستگاه دیالیز نقش ارزشمندی در توسعه زیرساخت‌های درمانی بیمارستان ایفا کرده بود.

بیمارستان بهارلو ضمن تقدیر و تشکر از این اقدام انسان‌دوستانه و ارزشمند، از تمامی خیرین و نیکوکاران دعوت می‌نماید تا در مسیر حمایت از سلامت جامعه و بهبود خدمات درمانی بیماران، این مرکز را همراهی کنند. 

  • کد خبر : 306985
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه