برگزاری مسابقه آشپزی پخت غذای سالم در بیمارستان بهارلو به مناسبت هفته سلامت بانوان
همزمان با هفته سلامت بانوان ۱۴۰۴، مسابقه آشپزی با موضوع «پخت غذای سالم» روز شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ با حضور دکتر مسعود رفعتی مدیر بیمارستان، مریم رضایی مدیر پرستاری، سید حمید رضا موسوی رئیس امور اداری و جمعی از کارکنان این مرکز در سالن غذاخوری بیمارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان بهارلو، ️این برنامه بههمت واحد آموزش به بیمار و با همکاری واحد فرهنگی بیمارستان با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم، ارتقای سطح آگاهی کارکنان نسبت به اهمیت سلامت تغذیهای و تقویت روحیه نشاط و همدلی در محیط کار برگزار شد. در این مسابقه، تعدادی از همکاران از بخشها و واحدهای مختلف بیمارستان، با پخت غذاهای متنوع ایرانی و سالم به رقابت پرداختند. هیئت داوران مسابقه نیز با توجه به چهار معیار اصلی امتیازدهی شامل:
طعم و مزه مناسب، تزیین زیبا و خلاقانه، استفاده از مواد اولیه ارگانیک و مغذی، و ثبت عکس یا فیلم از مراحل پخت، به ارزیابی آثار شرکتکنندگان پرداختند.
ارسال نظر