نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/10/04 - 12:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کمیته‌های بیمارستان بهارلو در هفته‌ای که گذشت

بررسی تصمیم‌های کلیدی در حوزه ایمنی بیمار، درمان و خدمات پشتیبانی در کمیته های بیمارستان بهارلو

کمیته های بیمارستان بهارلو در هفته اول دی با هدف تصمیم‌گیریهای کلیدی در حوزه ایمنی بیمار، درمان و خدمات پشتیبانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دانشگاه علوم پزشکی تهران، کمیته‌های تخصصی این بیمارستان شامل کمیته مرگ و میر و عوارض نسوج و کمیته تغذیه بالینی و رژیم‌درمانی، در هفته اول دی‌ماه ۱۴۰۴ با حضور دکتر سید مجید موسوی موحد، رئیس بیمارستان، و اعضای تخصصی هر کمیته برگزار شد.

در کمیته مرگ و میر و عوارض نسوج، پرونده‌های فوت بیماران مورد بررسی دقیق قرار گرفت و ضمن علت‌یابی موارد مطرح‌شده، بر اصلاح فرآیندهای درمانی و ارتقای ایمنی بیمار تأکید شد. 

همچنین در کمیته تغذیه بالینی و رژیم‌درمانی، شاخص‌های تغذیه‌ای بیمارستان در فصل پاییز مورد ارزیابی قرار گرفت و موضوعاتی از جمله بهداشت مواد غذایی، کیفیت پخت و توزیع غذا، بازسازی سقف آشپزخانه، بررسی تعویض صندلی‌های سالن غذاخوری، زیباسازی فضای سالن، قیمت‌گذاری غذای همراهان و افزایش تنوع غذایی مطرح و بررسی شد.

دکتر سید مجید موسوی موحد، رئیس بیمارستان بهارلو، در این نشست با تأکید بر اهمیت تغذیه در فرآیند درمان بیماران اظهار کرد: «در حوزه تغذیه، تمامی ابعاد از جمله بهداشت مواد غذایی، کیفیت پخت، نحوه توزیع، قیمت‌گذاری منصفانه غذای همراهان و تنوع غذایی باید به‌صورت مستمر پایش و ارتقا یابد؛ چرا که تغذیه مناسب نقش مستقیمی در بهبود بیماران و رضایتمندی مراجعان دارد.»

در پایان، مقرر شد مصوبات این کمیته‌ها با همکاری واحدهای مرتبط در دستور کار اجرایی قرار گرفته و گزارش پیشرفت آن‌ها در جلسات آتی ارائه شود. 

  • کد خبر : 313249
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه