نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

 

                    

                  

  

گالری تصاویر

  • تاریخ انتشار : 1400/06/29 - 15:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 357
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه

نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه

دکتر قناعتی: مدیریت دانشگاه با استفاده از ظرفیت‌های موجود و خرد جمعی به‌پیش خواهد رفت

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه گزارش آخرین وضعیت واکسیناسیون در واحدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران و کرونا در بیمارستان‌های دانشگاه ارائه و درباره بازگشایی دانشگاه و آمادگی پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی جدید بحث و تبادل‌نظر شد.

 گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این نشست روز یکشنبه 28 شهریور 1400 در سالن مدافعان سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.
دکتر قناعتی در ابتدا با بیان اینکه حدود چهار میلیارد سال از بیگ‌بنگ می‌گذرد و اگر دوره‌ زندگی متوسط انسان‌ها را به همین واحد زمانی چهار میلیارد سال تقسیم کنیم عددی نمی‌شود گفت: ما انقلاب اول تا پنجم صنعتی را گذرانده‌ایم. از ساخت ماشین و بعد تولید انبوه ماشین؛ عصر هواپیما و تکنولوژی‌های مدرن و دیتا تا الان که انقلاب پنجم، انقلاب رباتیک است. آقای ایلان ماسک یکی از نابغه‌های صنعت جهان گفته است که من می‌ترسم به‌زودی دیکتاتوری بدتر از دیکتاتوری چنگیز در جهان حاکم شود به دلیل این‌که دوسوم مردم زمین ازلحاظ کاری اضافه هستند و باید حذف شوند. این بحث خیلی سنگینی است و این اتفاق خیلی هم دیر هم نیست و پیش‌بینی ایشان برای 2040 تا 2050 است. البته خیلی از پیش‌بینی‌ها اشتباه است همچنان که بنا بود تا 2020 ما به لحاظ بهداشتی و رفاه اجتماعی طبق برآوردهای بزرگ جهانی به مرحله‌ اغنای بشری برسیم اما کرونا آمد و همه‌چیز را بر هم زد.
وی افزود: ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که خیلی از فاکتورها در اختیار ما نیست. حقیقتاً خدای بزرگ گرداننده عالم است و بقیه کاره‌ای نیستند. چیزی که بنا بود و بنا است انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی را از سایر حرکت‌ها متمایز کند این بود که به هدف غایی خلقت به‌عنوان پیوست هر حرکتی نگاه کند و آن حرکت الی الله است. اگر ما همه‌ امور زندگی‌مان را با خداوند عالم پیوند بزنیم آن موقع زندگی ارزش و معنای واقعی پیدا می‌کند چون خیلی‌ها در پی معنا هستند. اریک فروم و دیگر روانشناسان کتاب‌های زیادی در این زمینه دارند ولی نتوانستند حقیقت حق مطلب را ادا کنند. جامعه‌شناسان غربی خیلی زحمت کشید ولی آنهایی که توجه الهی نداشتند یک حلقه مفقوده در کارشان بوده و آن حلقه‌ ایمان و توجه به معاد است. واقعاً یکی از مشکلات روزمره بشر که باعث این همه اضطراب و دردسر می‌شود همین موضوع است. پیشرفتی حاصل می‌شود که انتخاب آخرش در آمریکا آقای ترامپ می‌شود که مایه افتضاح بود. خیلی از مسائل دیگر قتل و غارت‌هایی که رخ می‌دهد مشکل شرک است اگر ما در طول زندگی‌مان بتوانیم مشکل شرک را حل کنیم مسئله حل خواهد شد اینکه ما مدام بگوییم آینده چه می‌شود، زن و بچه‌ام چه می‌شوند و شغلم چه می‌شود شرک است زیرا اگر انسان بداند که «هرچه خدا بخواهد همان می‌شود»؛ همه‌ مشکلات حل می‌شود.
دکتر قناعتی گفت: بعضی‌ها که متأسفانه ایمانشان ضعیف است ایراد می‌گیرند که ایران با این برآوردهای مادی که هست چگونه می‌خواهد در زنجیره‌ تأمین جهانی وارد نشود و زنده بماند؟ این سؤال را وقتی بنی اسراییل به دریا رسیدند از حضرت موسی سؤال کردند. حضرت فرمودند إنّ معی ربّی یعنی خدا باماست. الحمدالله همه شما مزین به صفت ایمان هستید بنابراین با ایمان به خدا مطمئنا می توانیم در مقابل خیلی از مشکلات ایستادگی کنیم.
سرپرست دانشگاه با اشاره به اینکه اکثر اعضای جلسه اهل جبهه‌ و از بزرگان و افتخارات کشور هستند خاطره‌ای از هم‌نشینی شش‌ماهه خود با شهید عبدالحسین برونسی و ساده زیستی او بیان کرد.

ضعف‌ها را کم و قوت‌ها را بیشتر کنیم
دکتر قناعتی با بیان اینکه حرکت من در دانشگاه حرکت عجیب‌وغریبی نخواهد بود گفت: همه‌ قبلی‌ها زحمت کشیدند و متأسفانه یکی از عادت‌های بد این‌ است که وقتی رئیس جدیدی می‌آید برخی شروع به تخریب گروه قبلی می‌کنند. این صفت بسیار زشتی است و اجازه نخواهم داد کسی این کار را بکند. همه دوستان زحمت کشیدند و همه کار کردند البته ضعف‌ها و قوت‌هایی هم وجود داشته است؛ ضعف‌ها را می‌بینیم و تکرار نمی‌کنیم و قوت‌ها را ادامه می‌دهیم. وظیفه ما این است ضعف‌ها را کم و قوت‌ها را بیشتر کنیم تا این حلقه ان شاءالله به‌صورت سیکل وار جلو برود.
سرپرست دانشگاه با بیان اینکه افرادی که مسئولیت را ترک می‌کنند خدایی نکرده دلیلی بر کوتاهی در مسئولیت و یا ناتوان بودن آنها نیست افزود: بالاخره ما قولی را به آیت‌الله رئیسی و مجموعه دولت و جناب وزیر بهداشت داده‌ایم که حرکت جدیدی را می‌طلبد و باید افرادی را انتخاب کنم که متناسب با آن قول باشند.
دکتر قناعتی با اشاره به سجایای اخلاقی دکتر نفیسی رئیس دانشکده پزشکی و نیز انتخاب‌های جدید خود گفت: به امید خدا تا پایان هفته تغییرات به آخر می‌رسد و تیم جدید کار خودش را با جدیت ادامه خواهد داد.
سرپرست دانشگاه بر خرد جمعی در مدیریت دانشگاه تأکید کرد و گفت: هر تفکری و هر مغزی یک قسمتی از دانش را دارد و ما زمانی موفق می‌شویم که کارها را به‌صورت واقعی و نه شعاری به سرانجام برسانیم زیرا ما دیگر در دنیای نابغه‌ها زندگی نمی‌کنیم؛ الان دوره‌ای است که باید با خرد جمعی حرکت کرد.

انتخاب روش خردمندانه و هوشمندانه در آموزش و پژوهش
دکتر قناعتی با بیان اینکه در آموزش و پژوهش نقطه‌نظرهای جدیدی در جهان وجود دارد گفت: کشورهایی زحمت کشیدند و بیشتر از ما در این زمینه وقت گذاشتند و مطالعه کرده‌اند که ما باید با مدل‌های آنها خودمان را به‌روز کنیم و خودمان را به دنیا برسانیم بنابراین باید با یک روش خردمندانه و هوشمندانه تا جایی که ظرفیت‌ها اجازه می‌دهد خودمان را تطبیق دهیم و با شرایط کشور آن را پیاده کنیم بنابراین حرکت پویا یکی از ایده‌های جدی حقیر است. هیچ روزی نباید با روز قبل برابری کند زیرا خداوند عالم می‌فرماید که خودش هر روز در یک کار جدید است؛ این بداعت و جدید شدن و خلاقیت روزمره و مستمر امری است که باید ان شاءالله در دانشگاه حاکم شود.
دکتر قناعتی با تأکید براینکه در همه کارهای دانشگاه باید پیوست فرهنگی وجود داشته باشد گفت: اگر اخلاق وجود نداشته باشد هیچ کاری ارزش ندارد زیرا حتی در سیستم‌های سکولار و بی‌دین هم این کار جریان دارد. در مدل آموزشی فرانسه اگر مطالعه بفرمایید حتماً در برنامه‌هایشان به‌صورت مستمر نگاه جامعه‌نگر و اخلاق محور وجود دارد یعنی یک دانشجوی پزشکی باید بداند که اول خادم مردم است و این کاری که انتخاب کرده یک شغل تغییر یافته است و یک سرویس معمولی نیست. این کار یک سرویس انسانی و لازمه حرکت انسانی است که ان شاءالله با همدیگر و کنار هم این کار انجام می دهیم.

در آغاز جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: برای رئیس دانشگاه و همه همکارانی که جدیداً به هیئت رئیسه ملحق شده اند آرزوی توفیق دارم  و از دوستان عزیزی که در این مدت در خدمتشان بودیم به نوبه خود کمال تشکررا دارم، خداوند همه اعمال و رفتارشان را به نحو احسن در روز قیامت جزای خیر دهد.
وی افزود: در این دوسالی که در خدمت دوستان و در هیئت رئیسه  دانشگاه بودم، آنها را انسان هایی شریف و بزرگوار دیدم که در سختی ها خوب درخشیدند؛ زحمات آن‌ها قابل جبران نیست یقیناً خداوند نتیجه زحمات آن‌ها را خواهد داد.
دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت (سابق) دانشگاه بابیان اینکه واکسیناسیون عمومی از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت است، به ارائه گزارشی از وضعیت واکسیناسیون کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت و گفت: جمعیت تهران 14 میلیون و دویست هزار نفر است که 10 میلیون از آن جمعیت هدف بالای 18 سال است  و از این تعداد تاکنون 7 میلیون و دویست هزار نفر واکسینه شده‌اند و دانشگاه ما در نمودار نسبت به  دو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی ایران  بین 6 تا 10 درصد بالاتر است.
وی افزود: در بحث جمعیت 75 درصد جمعیت هدف را واکسینه کرده‌ایم و این رقم خوبی است که حاصل زحمات حوزه بهداشت و درمان، بسیج و داوطلبان و هلال‌احمر است.
دکتر دلاوری، ادامه داد: طبق گزارشی از وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌علاوه 8 دانشگاه علوم پزشکی دیگر در سراسر کشور جزو دانشگاه‌هایی محسوب می‌شوند که در 15 روز آینده واکسیناسیون نوبت اول جمعیت هدف به اتمام می‌رسد.
وی خاطرنشان کرد: گزارش آماری نشان می‌دهد که روند سرعت واکسیناسیون دانشگاه در استان تهران و حتی در سطح کشوری بالاتر است. در روز گذشته 71 هزار نفر واکسینه شده‌اند و این رقم از میزانی که وزارت بهداشت به‌طور روزانه در نظر گرفته بود بیشتر است.
معاون بهداشت سابق دانشگاه گفت: تعداد پایگاه‌های واکسیناسیون از 41 مورد به 81 مورد و تعداد تیم را به 380 مورد افزایش دادیم تا بتوانیم خدمات مناسب‌تری به مراجعه کنندگان ارائه بدهیم، همچنین میزان رضایتمندی مراجعین به پایگاه‌های واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی تهران 97 درصد درج‌شده است.
دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان (سابق) دانشگاه، با ارائه  گزارش آماری از تعداد مراجعین مبتلابه کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه از اسفندماه  88 تا 26 شهریور 1400  گفت: از ابتدای همه‌گیری کرونا از تعداد 490 هزار بیمار مراجعه‌کننده ، 95 هزار و چهارصد و چهل‌وهفت مورد بستری‌شده‌اند که شدت بستری این تعداد در پیک پنجم به 33 هزار و هفت‌صد و هشتادوهفت بیمار رسید که نسبت به تعداد بیماران بستری در پیک‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
وی همچنین به ارائه گزارشی از بیماران بستری و مراجعین سرپایی به بیمارستان‌های تابعه دانشگاه پرداخت و خاطرنشان کرد با توجه به اینکه 51 در صد بیماران بستری در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه مبتلابه کووید هستند؛ سعی کرده‌ایم خدمت‌رسانی به همه بیماران را به‌طور یکسان داشته باشیم.
در ادامه، دکتر خسرو صادق نیت، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به مشکلات و وضعیت طولانی مدت بستری بیماران موکور و بیماران کرونا پرداخت.
دکتر محمود بیگلر، مشاور امور مالی دانشگاه، به برخی از مسائل حقوقی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه اشاره کرد و گفت:  پیگیری این مسائل باید از حوزه‌های مختلف انجام شود.
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه با تأکید مجدد به وضعیت بیماران موکور و مشکلات دارویی این بیماران، بازگشایی دانشگاه‌ها را ملزم به مدیریت این بحران دانست.
دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، بازگشایی دانشگاه و آمادگی برای پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی جدید را فوق‌العاده مهم عنوان کرد و گفت: نخستین روز ورود و مراحل ثبت‌نام دانشجو به دانشگاهی که محل تحصیل نخبگان کشوراست باید  به‌گونه‌ای باشد  که بتواند تصویر ذهنی ماندگاری برای وی بسازد و حس وفاداری و اشتیاق را در او برانگیزد.
وی افزود: در سال گذشته به دلیل اینکه آموزش در دانشگاه به شکل مجازی بود صفحه‌ای راه‌اندازی کردیم تحت عنوان (open day) که تمام اطلاعات مربوط به ثبت‌نام و مراحلی که  دانشجو باید طی می‌کرد در آن برنامه انسجام دهیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به تنوع سایت دانشگاه و ناآشنا بودن دانشجویان جدید گفت: اگر امسال نیز دانشگاه به‌صورت مجازی دایر شود؛ این سایت باید به‌روزرسانی شود تا بتوانیم ضیافت مجازی را برای دانشجویان فراهم کنیم و ارتباط  کامل و صمیمانه‌تری بین دانشجو و دانشگاه برقرار شود.
دکتر محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، به مشکلات موجود در طرح‌های تحقیقاتی دانشگاه اشاره کرد و در خصوص بازگشایی دانشگاه گفت: با توجه به تآکید وزیر محترم بهداشت در خصوص واکسیناسیون هوشمند ورود حضوری دانشجویان را منوط به دریافت کارت واکسن عنوان کرد.
دکتر سید سینا مرعشی شوشتری  مدیر آمار و فناوری دانشگاه با بیان اینکه درباره ارائه آموزش به‌صورت ترکیبی مجازی و حضوری دستورالعمل‌های زیادی داریم گفت: مجوز آموزش به‌صورت صد در صد مجازی دستور کار نبوده است و حتی در دوران کرونا هم  نیز با این موضوع روبرو بوده ایم. در صورت صلاحدید صدور دستورالعمل‌ها و ابلاغ آن از طرف معاونت آموزشی یا شورای آموزشی انجام شود ما می‌توانیم به‌صورت یک پیشنهاد ارائه کنیم و آنچه مصوب شد به همه دانشکده‌ها ابلاغ کنیم.
دکتر شهریار نفیسی رئیس سابق دانشکده پزشکی گفت: برای بازگشایی دانشگاه‌ها باید یک تصمیم مشخصی در سطح وزارتخانه گرفته شود و با توجه محدودیت فضای فیزیکی حتی در صورت تکمیل واکسیناسیون دانشجویان کلاس‌ها باید  بر اساس رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و با ظرفیت یک‌چهارم برگزار شود.
دکتر رامین کردی معاون بین‌الملل دانشگاه در ادامه اشاره کرد: طبق توافق انجام‌شده، دانشجویان ترم اول به‌صورت مجازی و بقیه دانشجویان به‌خصوص دانشجویان مقطع فیزیوپاتو حتماً باید حضوری باشند. آموزش مجازی نیزدر آینده به بهترین کیفیت انجام شود.  وی افزود: دانشگاه باید به سمت تحصیلات تکمیلی پیش برود.
خبرنگاران: مهدی گلپایگانی - زهرا حری 

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان,اخبار ویژه
  • کد خبر : 202196
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

مسیرهای دسترسی به بیمارستان

راه آهن
اتوبوس
مترو
فرودگاه
تاکسی
پایانه های برون شهری
راه آهن
راه آهن

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق ایستگاه مرکزی راه آهن تهران:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از خطوط ریلی برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از ایستگاه راه آهن بصورت پیاده از طریق خیابان شوش غربی> خیابان بهداری به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید.

اتوبوس
اتوبوس

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق اتوبوس:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط اتوبوسرانی شهری برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از پایانه های زیر از اتوبوس پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

1- پایانه اتوبوسرانی معین (محله راه آهن -تهران) : خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

2- پایانه اتوبوسرانی راه آهن (محله راه آهن - تهران): خیابان شوش غربی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

3- پایانه اتوبوسرانی شهرک والفجر (محله راه آهن - تهران): خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو 

مترو
مترو

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق مترو:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط مترو برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از ایستگاه های زیر از مترو پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

1- ایستگاه مترو راه آهن (محله راه آهن -تهران) : خیابان شوش غربی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

2- ایستگاه مترو جوادیه (محله انبارنفت - تهران): خیابان نصیری> خیابان نوری> زیرگذر جوادیه> دشت آزادگان (شمال)> خیابان شیخ محمدی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

3- ایستگاه مترو مهدیه (محله آگاهی - تهران): خیابان ولیعصر> خیابان مختاری> خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو 

فرودگاه
فرودگاه

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق فرودگاه:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از خطوط هوایی برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از فرودگاه براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

- فرودگاه امام خمینی؛

 

مسیر خودرویی: بزرگراه فرودگاه امام خمینی (ره)> آزادراه خلیج فارس> بزرگراه شهید کاظمی> کنارگذر بزرگراه کاظمی> خروجی چراغی> بزرگراه چراغی> بزرگراه یارجانی> میدان نهم دی> خیابان دشت آزادگان> خیابان شوش> خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

حمل و نقل عمومی: در ایستگاه شهر آفتاب سوار مترو خط یک شوید و دو ایستگاه بعد در شاهد- باقرشهر پیاده شوید> سوار مترو خط یک شوید و 7 ایستگاه بعد در شوش پیاده شوید> از ایستگاه خارج شده و به سمت ایستگاه اتوبوس بیمه پیاده روی کنید> سوار اتوبوس خط پایانه فیاض بخش سهروردی شوید> بعد از 4 ایستگاه در بهداری پیاده شوید

 

- فرودگاه مهرآباد؛

 

مسیر خودرویی: خیابان معراج> خیابان پرواز> بلوار بسیج> کنارگذر لشکری> میدان آزادی> بزرگراه آیت الله سعیدی> بزرگراه متوسلیان (فتح)> خروجی سعیدی> چهل وپنج متری زرند> قزوین> هلال احمر> میدان رازی> کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

حمل و نقل عمومی: به سمت ایستگاه پایانه 1 و 2 فرودگاه مهرآباد پیاده روی کنید> سوار مترو خط 4 شده و پس از یک ایستگاه در بیمه پیاده شوید> سوار مترو خط 4 شده و پس از 7 ایستگاه در تئاتر شهر پیاده شوید> سوار مترو خط 3 شده و پس از سه ایستگاه در راه آهن پیاده شوید> از ایستگاه خارج شده و از مسیر شوش غربی خیابان بهداری به طرف بیمارستان بهارلو پیاده روی کنید

تاکسی
تاکسی

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق خطوط تاکسیرانی:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط تاکسیرانی برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از ایستگاه های زیر از تاکسی پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

ایستگاه تاکسی:

 

ایستگاه تاکسی:

پایانه های برون شهری
پایانه های برون شهری

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق پایانه های برون شهری:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از پایانه های برون شهری، برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از پایانه براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

پایانه جنوب؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

 

پایانه بیهقی؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

 

پایانه آزادی؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

تنظیمات پس زمینه