نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

 

                    

                  

  

گالری تصاویر

  • تاریخ انتشار : 1400/09/01 - 08:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 465
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

تاکید دکتر قناعتی بر رشد متناسب همه واحدهای دانشگاه و ارتباط بیشتر روسای بیمارستان ها با مراکز تحقیقاتی

سرپرست دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه یک مرکز به هم تنیده از واحدهای مختلف است؛ بر هماهنگی بین همه واحدها تأکید کرد و گفت: ما به جایی نخواهیم نرسید مگر اینکه رشد متناسبی بین همه واحدها اتفاق بیفتد. دکتر قناعتی افزود: به نظرم راندمان پژوهش نسبت به هزینه‌هایی که برای آن شده است مطلوب نبوده است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جلسه روز یکشنبه 30 آبان 1400 در سالن مدافعان سلامت ستاد مرکزی، دکتر حسین قناعتی سرپرست دانشگاه با ارائه گزارشی از سفر اخیر خود به کربلا و امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه سبطین عراق(شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا) گفت: دانشگاه سبطین توسط عتبه حسینی با طراحی فوق‌العاده ساخته شده است و ساخت آن ساده، زیبا و حرفه‌ای است که نمونه آن در جهان کم‌نظیر است به‌طوری‌که مهندس طراح آن عنوان کرد با بررسی نقشه‌های 6 دانشگاه در کشورهای مختلف این ساختمان را طراحی کرده است.

دکتر قناعتی با بیان اینکه این دانشگاه (سبطین) ظرفیت پذیرش یک هزار دانشجو را دارد افزود: تفاهم‌نامه 50 ساله‌ای با دانشگاه سبطین امضا شد که بر اساس آن 20 درصد از سود برای دانشگاه علوم پزشکی تهران و هزینه‌ها و دستمزد استادان بر عهده دانشگاه عراقی است. رئیس این دانشگاه عراقی و معاون آن از دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود ضمن اینکه مسائل آموزشی، پژوهشی و علمی در حوزه مسئولیت ماست و مسائل اداری با آنهاست.

سرپرست دانشگاه گفت: منتظر مجوز وزارت علوم عراق هستیم تا کار را شروع کنیم.
وی با بیان اینکه ایران، اولین کشور خارجی در عراق است که دانشگاه پزشکی راه‌اندازی می‌کند گفت: کشورهایی مثل امریکا، انگلیس و ترکیه هم در پی این کار هستند که ما باید با برنامه‌ریزی دقیق و اقدامی در شان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نظام آبروداری کنیم.

دکتر قناعتی با اشاره به راه‌اندازی مرکز طبی کودکان 2 گفت: این مرکز آماده راه‌اندازی است و بایستی با تشکیل کمیته و تقسیم‌کارها برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم تا 2 ماه دیگر به بهره‌برداری برسانیم.

در ادامه دکتر اکبر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری درباره چشم‌انداز، مأموریت‌ها، اهداف و برنامه‌های این معاونت گزارشی ارائه کرد و اعضای هیئت‌رئیسه نقطه نظرات خود را درباره این برنامه بیان کردند.

دکتر قناعتی هم با بیان اینکه دانشگاه یک مرکز به هم تنیده از واحدهای مختلف است؛ بر هماهنگی همه واحدها تأکید کرد و گفت: ما به جایی نخواهیم نرسید مگر اینکه رشد متناسبی بین همه واحدها اتفاق بیفتد.

سرپرست دانشگاه با بیان اینکه آنچه در گذشته روی داده است مطلوب نبوده است و باید از گذشته‌ها درس بگیریم گفت: به نظرم راندمان پژوهش نسبت به هزینه‌هایی که برای آن شده است مطلوب نبوده است.

وی افزود: من در آغاز شیوع کرونا در ستاد ملی کرونا دربه‌در به دنبال یک مرکز تحقیقاتی بودم که کمک بدهد اما پیدا نکردم. پس‌ازآن هم در مراکز تحقیقاتی بر سر این مسئله بحث بود که کدام دارو بر کرونا اثر می‌کند درحالی‌که کرونا دارو نداشت و فقط بحث‌های پیشگیری و بهداشت مطرح و مهم بود. نتیجه این شد که 700 میلیون یورو صرف رمدسیور و فاویپیراویر شد که به نظرم این پول را در آب ریختیم.

دکتر قناعتی بر ارتباط بیشتر روسای بیمارستان ها با مراکز تحقیقاتی تأکید کرد و بهره‌وری و اصلاح این ارتباط را خواستار شد.

سرپرست دانشگاه بحث عدالت در پژوهش را یادآور شد و با تأکید بر ایجاد یک نگاه عدالت محور دراین حوزه از دکتر فتوحی خواست هدایت مرکزی ستاد دانشگاه در این موضوع قوی‌تر از گذشته باشد.

دکتر قناعتی بر نقش فناوری اطلاعات (IT) تأکید کرد و گفت: گردآوری اطلاعات قدم اول هر تحقیقی است بنابراین فناوری اطلاعات جامع و پیشرفته نقش اساسی در گسترش تحقیقات دارد.

وی همانندسازی و توانمندسازی را در تحقیق مهم دانست و در ادامه از معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خواست درصدی از پروژه‌های تحقیقاتی را به‌صورت پروژه مشترک با خارج از کشور تعریف کنند و به‌عنوان یک شاخص در برنامه عملیاتی 4 ساله بگنجاند.

سرپرست دانشگاه با احترام به شاخص‌ها و رتبه‌بندی‌های جهانی گفت: اعداد و ارقام مقدس نیستند بلکه راهنمای حرکت ما هستند. باید ببینیم این شاخص‌ها چه تأثیری بر روی سلامت مردم دارد. ما باید مشکل آب آشامیدنی اسلامشهر را حل و در پژوهش‌ها به اولویت‌ها و اهمیت موضوعات توجه کنیم.

در پایان دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه گزارشی از آخرین وضعیت کرونا در بیمارستان‌های خصوصی و دانشگاهی و نیز رفع نواقص ایمنی بیمارستان‌ها برای صدور پروانه بهره‌برداری توضیح داد و گزارشی از بازدید بیمارستان سینا ارائه کرد.

در ابتدای این جلسه نیز حجت الاسلام و المسلمین میرمجید قریشی در ادامه بررسی نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر با اشاره به فرمایش آن حضرت که ای مالک حالا که به حکومت رسیدی نکند به گرگ خون‌خواری تبدیل شوی گفت: انسان می‌تواند به جایی برسد که مردم را بخورد، منظور از مردم آبرو، مال آزادگی، حیثیت و حق مردم است که خوردن آن را برای خودش غنیمت بداند.

مسئل دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه افزود: مردم دو بخش هستند یا برادر دینی تو هستند که باید حق برادری را به‌جا آوری و خادم آن‌ها باشی و یا مسلمان نیستند اما مثل تو انسان هستند که باید حق انسانی را به‌جا بیاوری.

در این جلسه همچنین کلیپ «یک دقیقه با مسئولان دانشگاه» پخش شد که سرپرست دانشگاه از مسئولان مربوطه خواست مسائل مطرح‌شده را پیگیری کنند و گزارش دهند.

همچنین کلیپی از دانشگاه سبطین عراق(شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا) پخش شد و دکتر محمد آیتی، معاون بین الملل نیز درباره اقدامات انجام شده از گذشته تاکنون توضیح داد.

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان,اخبار ویژه
  • کد خبر : 200811
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

مسیرهای دسترسی به بیمارستان

راه آهن
اتوبوس
مترو
فرودگاه
تاکسی
پایانه های برون شهری
راه آهن
راه آهن

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق ایستگاه مرکزی راه آهن تهران:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از خطوط ریلی برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از ایستگاه راه آهن بصورت پیاده از طریق خیابان شوش غربی> خیابان بهداری به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید.

اتوبوس
اتوبوس

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق اتوبوس:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط اتوبوسرانی شهری برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از پایانه های زیر از اتوبوس پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

1- پایانه اتوبوسرانی معین (محله راه آهن -تهران) : خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

2- پایانه اتوبوسرانی راه آهن (محله راه آهن - تهران): خیابان شوش غربی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

3- پایانه اتوبوسرانی شهرک والفجر (محله راه آهن - تهران): خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو 

مترو
مترو

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق مترو:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط مترو برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از ایستگاه های زیر از مترو پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

1- ایستگاه مترو راه آهن (محله راه آهن -تهران) : خیابان شوش غربی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

2- ایستگاه مترو جوادیه (محله انبارنفت - تهران): خیابان نصیری> خیابان نوری> زیرگذر جوادیه> دشت آزادگان (شمال)> خیابان شیخ محمدی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

3- ایستگاه مترو مهدیه (محله آگاهی - تهران): خیابان ولیعصر> خیابان مختاری> خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو 

فرودگاه
فرودگاه

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق فرودگاه:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از خطوط هوایی برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از فرودگاه براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

- فرودگاه امام خمینی؛

 

مسیر خودرویی: بزرگراه فرودگاه امام خمینی (ره)> آزادراه خلیج فارس> بزرگراه شهید کاظمی> کنارگذر بزرگراه کاظمی> خروجی چراغی> بزرگراه چراغی> بزرگراه یارجانی> میدان نهم دی> خیابان دشت آزادگان> خیابان شوش> خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

حمل و نقل عمومی: در ایستگاه شهر آفتاب سوار مترو خط یک شوید و دو ایستگاه بعد در شاهد- باقرشهر پیاده شوید> سوار مترو خط یک شوید و 7 ایستگاه بعد در شوش پیاده شوید> از ایستگاه خارج شده و به سمت ایستگاه اتوبوس بیمه پیاده روی کنید> سوار اتوبوس خط پایانه فیاض بخش سهروردی شوید> بعد از 4 ایستگاه در بهداری پیاده شوید

 

- فرودگاه مهرآباد؛

 

مسیر خودرویی: خیابان معراج> خیابان پرواز> بلوار بسیج> کنارگذر لشکری> میدان آزادی> بزرگراه آیت الله سعیدی> بزرگراه متوسلیان (فتح)> خروجی سعیدی> چهل وپنج متری زرند> قزوین> هلال احمر> میدان رازی> کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

حمل و نقل عمومی: به سمت ایستگاه پایانه 1 و 2 فرودگاه مهرآباد پیاده روی کنید> سوار مترو خط 4 شده و پس از یک ایستگاه در بیمه پیاده شوید> سوار مترو خط 4 شده و پس از 7 ایستگاه در تئاتر شهر پیاده شوید> سوار مترو خط 3 شده و پس از سه ایستگاه در راه آهن پیاده شوید> از ایستگاه خارج شده و از مسیر شوش غربی خیابان بهداری به طرف بیمارستان بهارلو پیاده روی کنید

تاکسی
تاکسی

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق خطوط تاکسیرانی:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط تاکسیرانی برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از ایستگاه های زیر از تاکسی پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

ایستگاه تاکسی:

 

ایستگاه تاکسی:

پایانه های برون شهری
پایانه های برون شهری

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق پایانه های برون شهری:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از پایانه های برون شهری، برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از پایانه براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

پایانه جنوب؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

 

پایانه بیهقی؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

 

پایانه آزادی؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

تنظیمات پس زمینه