نوبت دهی 02167395080
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

 

                    

                  

  

گالری تصاویر

  • تاریخ انتشار : 1399/10/21 - 11:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 902
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

روابط عمومی

بازدید رئیس دانشگاه از بیمارستان بهارلو/ زیبایی فضای فیزیکی بیمارستان‌ها در ایجاد روحیه برای کارکنان و مراجعه کنندگان اثرات خوبی دارد

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان بهارلو در دیداری صمیمانه با مسئولان و کارکنان این مرکز از زحمات دلسوزانه آنان در 11 ماه اخیر قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح شنبه ۲۰ دی‌ ماه ۱۳۹۹ رئیس دانشگاه به همراه دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی از بخش‌ های مختلف بیمارستان بهارلو بازدید و از مسئولان و کارکنان این مرکز قدردانی کرد.

دیر آمدم ولی بالاخره آمدم
رئیس دانشگاه با ابراز خوشحالی از حضورش در بیمارستان بهارلو گفت: من سال ۶۸ که معاون آموزشی دانشکده پزشکی بودم (حدود سی‌ و یک سال پیش) درست در زمان آغاز بحث‌ آموزشی شدن بیمارستان بهارلو و همین‌ طور چند بار دیگر که به اینجا آمدم و الان هم که دوباره دست داد تا به این بیمارستان بیایم بسیار خوشحال هستم. من درد بیمارستان‌ هایی ازاین‌ دست را به‌ خوبی می‌ شناسم و درک می‌ کنم و به آن‌ ها چه از نوع خدماتی که می‌ دهند چه آن‌ ها که خدمت می‌ دهند و چه گیرندگان خدماتشان علاقه‌ مندم و با همین شناختم به همه‌ تان می‌ گویم خسته نباشید. کاملاً با سیر رشد فیزیکی این بیمارستان آشنا هستم. کارکنان در بیمارستان جنوب شهر روحیه شان متفاوت است و کمی دل‌ نشین‌ ترند.

زنان دانشگاه را بسیار شجاع می‌ بینم
دکتر کریمی با یادآوری لحظه واگذاری مسئولیت بیمارستان بهارلو به دکتر ناطقی افزود: من با شناخت به اینکه بیمارستان بهارلو ازنظر جغرافیایی در جای حساسی قرارگرفته به ایشان گفتم آیا مرد خدمت‌ رسانی به مردم این منطقه محروم هستی و ایشان هم بااینکه جوان بود پذیرفت و الان پس از ۱۱ ماه تائید می‌ کنم که این اتفاق افتاده است.
وی در تجلیل از خدمات کادر پرستاری دانشگاه گفت: من زنان دانشگاه و حوزه سلامت را بسیار شجاع می‌ بینم. کارکنان پرستاری که اکثرشان خانم هستند و در همین بیمارستان بهارلو خانم قاضی و لشگر ۵۲۰ نفره‌اشدر بحران کرونا شجاعت و قدرتشان را به‌ خوبی به منصه ظهور نشاندند که قابل‌ تقدیر است.

از بخش‌هاییکه مزیت نسبی دارند غفلت نکنید
رئیس دانشگاه بابیان این نکته که همه بخش‌ های بیمارستان باید باهم رشد کنند افزود: بیمارستان را باید جنرال دید و همه بخش‌ هایش را موردتوجه قرار داد ولی با رویکرد کل نگر و در بحث سیاست‌ گذاری‌ ها با توجه به محدودیت‌ های موجود، باید از بخش‌ هایی که مزیت نسبی در این بیمارستان را دارند غافل نشد.
توسعه هر یک از بخش‌ های بیمارستانی فرمول خاصی دارد که بخشی با تلاش خودتان، بخشی با حمایت دانشگاه و بخشی هم با رایزنی با وزارت بهداشت و جذب کمک‌ های خیرین قابل انجام است. اگرچه اصولاً با ساخت‌ وساز مخالفم ولی ساخت‌ وسازهای درونی بخش‌ها بیشتر اصلاح و بازسازی است و راه‌ های مختلفی دارد که باید با همفکری کمک کنیم تا انجام شود. زیبایی فضای فیزیکی بیمارستان‌ ها در ایجاد روحیه برای کارکنان و مراجعان اثرات خوبی دارد.

اداره بیمارستان‌ ها حاوی تجربیات بسیار ارزشمندی است
وی در ادامه با اشاره به اهمیت و ارزش تجربیات سال‌ های ریاست بیمارستانی‌ اش گفت: بهترین دوران دانشگاهی یک فرد به‌ عنوان هیئت‌ علمی دانشگاه جدا از فعالیت‌ های تخصصی رشته‌ اش، زمانی است که برای اداره بیمارستان می‌ گذارد من شخصاً ۲۱ سال از خدمتم را در کنار کار تخصصی، رئیس بیمارستان بودم و بیشترین تجربه‌ ام را از همین سال‌ های اداره بیمارستان دارم. اداره بیمارستان‌ ها حاوی تجربیات بسیار ارزشمندی است. هیچ‌ وقت در هیچ پستی کارنکرده‌ ام که نگاهم به جایگاه و پست دیگری باشد. اگر کاری کنیم که سایر اعضای هیئت‌ علمی در آسایش بتوانند خدمات تخصصی شان را ارائه دهند میزان انگیزه و رضایتشان را بالا می‌ بریم. آن‌ وقت دیگر روزهای ریاست بیمارستانی‌ مان روزهای ازدست‌ رفته نخواهد بود.

درخشش بیمارستان بهارلو در مدیریت کووید 19
دکتر کریمی در پایان گفت: من هم تا هر مدتی که مسئولیت دانشگاه را داشته باشم از آدم‌ های دلسوزی مثل شما حمایت می‌ کنم و هر کمکی بتوانم برای رفع مشکلات شما خواهم کرد. مهم نیست من چه فکری می‌ کنم اگر خودتان از عملکردتان در این یازده ماه راضی هستید که فکر می‌ کنم هستید همین مهم است. از روز اول بحران، همه‌ تان، دلی کارکرده‌ اید. بیمارستان بهارلو طبق آمار و ارقام در پاندمی کووید خوش درخشیده است و من از همه شما بسیار متشکرم. از ابتدای بحران کرونا همواره به خدمات خالصانه شما در بهارلو افتخار کردم. سلام و خسته نباشید ما را به همکارانتان برسانید برای همه شما آرزوی سلامتی دارم.

گزارش رئیس بیمارستان بهارلو و بیان چالش‌ ها
رئیس بیمارستان بهارلو ضمن قدردانی از همکاری خوب سایر اعضای تیم مدیریت و رهبری بیمارستان بهارلو به‌ ویژه در کنترل بحران کرونا مختصری به تاریخچه، ویژگی‌ ها، وضعیت منابع انسانی و عملکرد بخش‌ های مختلف این مرکز اشاره کرد و افزود: بیمارستان بهارلو به ریاست دکتر طرفه در سال ۱۳۸۱ آغاز به کار کرد و ازنظر قدمت دومین بیمارستان قدیمی دانشگاه پس از بیمارستان سینا بوده و با ۳۳۰ تخت فعال بیمارستانی تنها مرکز اورژانس،   ICU، بخش و آزمایشگاه مسمومیت دانشگاه، تنها مرکز آنژیو گرافی جنوب تهران و اولین مرکز کلینیک خواب در کشور است.

وی در ادامه به مهم‌ ترین چالش‌ های موجود این مرکز همچون فرسودگی تخت‌ های بخش‌ های جراحی، استهلاک دستگاه تست خواب، مطالبات وصول نشده بیماران مسمومیت، جذب هیئت‌ علمی در رشته‌ های پزشکی و پیراپزشکی، تأمین مالی برای اقدامات توسعه‌ ای (بهسازی فضای فیزیکی و افزایش تخت بستری)، کمبود کمک بهیار و نیروی خدمات و خرید تجهیزات موردنیاز بخش آنژیوگرافی پرداخت و گفت: متأسفانه به‌ رغم این‌ که این بیمارستان در محروم‌ ترین منطقه تهران قرار دارد ولی کمتر مورد اقبال خیرین سلامت واقع‌ شده است که البته یکی از برنامه‌ های پیش روی ما برنامه‌ ریزی برای جذب خیرین سلامت به شکل حضوری و مجازی برای کمک به تأمین منابع مالی سیاست‌ های توسعه‌ ای بیمارستان است.

دکتر سعید ناطقی همچنین از توان این بیمارستان در ایجاد مرکز تروما خبر داد و خاطرنشان کرد: این موضوع به‌ شدت در افزایش درآمد بیمارستان مؤثر خواهد بود.

دکتر مریم سرایی، معاون آموزشی پژوهشی بیمارستان با رضایت‌ بخش خواندن وضع آموزش در این مرکز، این بیمارستان را به دلیل تنوع زیاد حوزه‌ های درمانی محل خوبی برای آموزش دانشجویان به‌ ویژه در مقطع پزشکی عمومی عنوان کرد.

زهرا قاضی مترون بیمارستان بهارلو نیز با قدردانی از همکاری مدیریت توسعه دانشگاه برای تأمین منابع انسانی موردنیاز کادر پرستاری در این مرکز گفت: در حال حاضر تنها با کمبود کمک بهیار مواجهیم به‌ گونه‌ ای که نیروهای فعلی با نوبت‌ های سنگین کاری مواجه‌ اند.

داود پناهی مدیر بیمارستان بهارلو با ابراز رضایت از همکاری واحدهای ستادی دانشگاه گفت: خوشبختانه تاکنون با هیچ دربسته‌ ای مواجه نشدیم و همه خودشان پای‌ کار آمدند و به‌ نوعی کمک کردند. این بیمارستان در منطقه بسیار محروم شهر قرار دارد و مورد اقبال جمعیت منطقه است. اگر بتوانیم زیرساخت‌ های لازم را در آن ایجاد کنیم می‌ توانیم خدمات بهتری را به مردم ارائه دهیم. بنا به گفته رئیس محترم دانشگاه که  « مهمترین رکن بیمارستان بیمارانش است» امیدوارم ما نیز بتوانیم به‌ خوبی از عهده رسالتمان برآییم.

دکتر بهنام بهنوش، معاون درمان بیمارستان نیز با تأکید بر اهمیت ارائه خدمات باکیفیت به مردم منطقه گفت: مردم اینجا اگرچه پول ندارند ولی آبرو و عزت دارند باید تلاش کنیم تا خدمات باکیفیت و درخور شأنشان را به آن‌ ها ارائه دهیم. این مردم قدرشناس‌ اند.

توضیح این‌ که رئیس دانشگاه در بازدید از بیمارستان بهارلو از بخش‌ های اورژانس، جراحی ۱، مراقبت‌ های ویژه کووید، بستری کووید، مسمومیت، مراقبت‌ های ویژه جراحی و همچنین فضاهای توسعه‌ ای این مرکز درمانی دیدن کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان,اخبار ویژه
  • کد خبر : 168394
محمد علی پور
تهیه کننده:

محمد علی پور

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

مسیرهای دسترسی به بیمارستان

راه آهن
اتوبوس
مترو
فرودگاه
تاکسی
پایانه های برون شهری
راه آهن
راه آهن

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق ایستگاه مرکزی راه آهن تهران:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از خطوط ریلی برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از ایستگاه راه آهن بصورت پیاده از طریق خیابان شوش غربی> خیابان بهداری به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید.

اتوبوس
اتوبوس

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق اتوبوس:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط اتوبوسرانی شهری برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از پایانه های زیر از اتوبوس پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

1- پایانه اتوبوسرانی معین (محله راه آهن -تهران) : خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

2- پایانه اتوبوسرانی راه آهن (محله راه آهن - تهران): خیابان شوش غربی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

3- پایانه اتوبوسرانی شهرک والفجر (محله راه آهن - تهران): خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو 

مترو
مترو

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق مترو:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط مترو برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از ایستگاه های زیر از مترو پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

1- ایستگاه مترو راه آهن (محله راه آهن -تهران) : خیابان شوش غربی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

2- ایستگاه مترو جوادیه (محله انبارنفت - تهران): خیابان نصیری> خیابان نوری> زیرگذر جوادیه> دشت آزادگان (شمال)> خیابان شیخ محمدی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

3- ایستگاه مترو مهدیه (محله آگاهی - تهران): خیابان ولیعصر> خیابان مختاری> خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو 

فرودگاه
فرودگاه

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق فرودگاه:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از خطوط هوایی برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از فرودگاه براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

- فرودگاه امام خمینی؛

 

مسیر خودرویی: بزرگراه فرودگاه امام خمینی (ره)> آزادراه خلیج فارس> بزرگراه شهید کاظمی> کنارگذر بزرگراه کاظمی> خروجی چراغی> بزرگراه چراغی> بزرگراه یارجانی> میدان نهم دی> خیابان دشت آزادگان> خیابان شوش> خیابان کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

حمل و نقل عمومی: در ایستگاه شهر آفتاب سوار مترو خط یک شوید و دو ایستگاه بعد در شاهد- باقرشهر پیاده شوید> سوار مترو خط یک شوید و 7 ایستگاه بعد در شوش پیاده شوید> از ایستگاه خارج شده و به سمت ایستگاه اتوبوس بیمه پیاده روی کنید> سوار اتوبوس خط پایانه فیاض بخش سهروردی شوید> بعد از 4 ایستگاه در بهداری پیاده شوید

 

- فرودگاه مهرآباد؛

 

مسیر خودرویی: خیابان معراج> خیابان پرواز> بلوار بسیج> کنارگذر لشکری> میدان آزادی> بزرگراه آیت الله سعیدی> بزرگراه متوسلیان (فتح)> خروجی سعیدی> چهل وپنج متری زرند> قزوین> هلال احمر> میدان رازی> کارگر جنوبی> خیابان بهداری> بیمارستان بهارلو

 

حمل و نقل عمومی: به سمت ایستگاه پایانه 1 و 2 فرودگاه مهرآباد پیاده روی کنید> سوار مترو خط 4 شده و پس از یک ایستگاه در بیمه پیاده شوید> سوار مترو خط 4 شده و پس از 7 ایستگاه در تئاتر شهر پیاده شوید> سوار مترو خط 3 شده و پس از سه ایستگاه در راه آهن پیاده شوید> از ایستگاه خارج شده و از مسیر شوش غربی خیابان بهداری به طرف بیمارستان بهارلو پیاده روی کنید

تاکسی
تاکسی

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق خطوط تاکسیرانی:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از هریک از خطوط تاکسیرانی برای دستیابی به بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید در هریک از ایستگاه های زیر از تاکسی پیاده شده و  براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

 

ایستگاه تاکسی:

 

ایستگاه تاکسی:

پایانه های برون شهری
پایانه های برون شهری

مسیرهای دسترسی به بیمارستان بهارلو از طریق پایانه های برون شهری:

مراجعه کننده گرامی چنانچه از پایانه های برون شهری، برای رسیدن به تهران، بیمارستان بهارلو استفاده کرده اید، می توانید پس از خروج از پایانه براساس راهنمای ارائه شده به بیمارستان بهارلو دسترسی پیدا کنید؛

پایانه جنوب؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

 

پایانه بیهقی؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

 

پایانه آزادی؛

مسیر خودرویی:

حمل و نقل عمومی:

تنظیمات پس زمینه