مراجعه کننده گرامی

در صورت مراجعه جهت نمونه برداری با استفاده از سیستم نوبت دهی مکانیزه شماره پذیرش دریافت نمایید و منتظر اعلام شماره باشید پس از اعلام شماره توسط همکاران مربوط پذیرش انجام می گیرد. 

در صورتی که هر دلیل شماره گیر خراب بود دفتر چه ها بیمه را روی پیشخوان پذیرش گذاشته همکاران پذیرش با رعایت نوبت پذیرش را انجام می دهند. 

هنگام پذیرش مسئول پذیرش سئوالاتی از قبیل:

  • مصرف دارو  
  • شرایط بارداری 
  •  سابقه بیماری خاص (بیماری های اکتسابی یا ژنتیکی)
  • سابقه بستری در بیمارستان 
  • علت انجام آزمایش را از شما می پرسند.

پاسخ های شما در شرح بالینی، درج شده و مسئولین بخش های فنی را جهت درج جواب صحیح کمک می نماید. مثلا در صورتی که در شرح حال شما، سابقه مصرف داروی قند یا تیرویید ثبت شده باشد، مسئول بخش فنی در هنگام ثبت نتیجه با توجه به شرح بالینی از تکرار نمونه گیری و صرف وقت ممانعت به عمل خواهد آورد.

پس از انجام پذیرش،‌ به منظور تسویه مالی و پرداخت هزینه آزمایشات، درصورتی که کارت عابربانک دارید، به صندوق آزمایشگاه و در صورتی که پول نقد دارید به صندوق بیمارستان (صندوق مرکزی) طبقه اول مراجعه نمایید.

پس از پرداخت هزینه آزمایش و دریافت قبض صندوق، حتما نام و نام خانوادگی خود را بررسی نموده و در صورت مغایرت مسئول صندوق را مطلع نمایید.

پس از تحویل قبض صندوق به همکار نمونه گیر،‌ منتظر اعلام نام خود برای مراجعه به واحد نمونه گیری باشید.

نکات مهم د ربخش نمونه گیری

1- همکار نمونه گیر ما قبل از تحویل وسایل نمونه گیری از شما در مورد ناشتایی، بیماری خاص و مصرف دارو سئوالاتی می پرسد، پاسخ صحیح و صادقانه شما به دریافت نتیجه صحیح منتهی خواهد شد.

2- درصورتی که شما ناشتا نبودید و انجام آزمایشات نیاز به ناشتایی داشتپذیرش شما انجام و قبض چاپ می گردد. سپس طبق راهنمایی های همکار نمونه گیر، در اولین فرصتی که آمادگی داشتید برای انجام آزمایش به واحد نمونه گیری مراجعه نمایید. (بدون اینکه  مراحل  پذیرش  و صندوق مجدد طی شود.)

3- در واحد نمونه گیری، نام، نام خانوادگی و سن شما بر روی وسایل نمونه گیری ثبت و تحویل شما می شود.

4- قبل از نمونه برداری در صورتی که سابقه مشکل خاصی در نمونه برداری قبلی داشتید همکاران بخش را مطلع نمایید .

5- همکار نمونه گیر مجدد قبل از نمونه گیری نام، نام خانوادگی و سن شما را به لحاظ احراز هویت و ناشتایی بودن سئوال می نماید .

6- پس از اتمام خون گیری محل نمونه برداری را به مدت 3 دقیقه  با کمک پنبه فشار دهید و از ماساژ خودداری نمایید .

7- در صورت احساس ضعف و بی حالی به همکاران نمونه گیری اطلاع دهید تا در وضع نشسته یا خوابیده از شما نمونه گیری نمایند.

8- در صورتی که پس از نمونه گیری دچار ضعف و بی حالی شدید، به همکاران بخش اطلاع دهید .

9- از بلند کردن وسایل سنگین با دستی که از آن خون گیری شده تا چند ساعت پس از نمونه گیری پرهیز نمایید زیرا ممکن است منجر به خونریزی زیر پوستی و کبودی گردد.

10- در صورت داشتن سرگیجه پس از خروج از آزمایشگاه بلافاصله روی زمین نشسته و سر را بین دو زانو خود قرار دهید و از بلند شدن ناگهانی از جای خود بپرهیزید